Noviot ChristianNoviot Christian
18:17 15 Feb 24
ολοκληρωμένη αξιολόγηση της οπτικής λειτουργίας και της υγείας των ματιών.σχολαστικός, λεπτός οφθαλμίατρος με άριστες διαπροσωπικές δεξιότητες.
super usersuper user
17:30 15 Feb 24
Πολύ καλός και σοβαρός ιατρός, τυπικός με τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις. Η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή και θα τον πρότεινα και σε λοιπούς ασθενείς.
Makis SemertzidisMakis Semertzidis
00:25 15 Feb 24
Alexandra lAlexandra l
14:49 13 Feb 24
Εξαιρετικός γιατρός που αποπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη κιόλας στιγμή! Πριν μια βδομάδα προχώρησα σε επέμβαση διόρθωσης της μυωπίας μου (laser LASIK) και όλα πήγαν εξαιρετικά τόσο κατά την επέμβαση όσο και στη μετέπειτα ανάρρωση. Πρόθυμος να λύσει την οποιαδήποτε απορία μου, καθησυχαστικός και πάνω από όλα άψογος επαγγελματίας! Του είμαι ευγνώμων και ήδη τον έχω συστήσει!
Επισκέφθηκα τον γιατρό πριν ένα μήνα περίπου για την διόρθωση της μυωπίας μου με Laser. Εξαίρετος επιστήμονας με φοβερή κατάρτιση και επαγγελματισμό. Όλα πήγαν όπως μου τα είχε πει ο γιατρός, πλέον η όραση μου έχει διορθωθεί. Του είμαι ευγνώμων για όλα και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Natallie LiontaNatallie Lionta
18:36 29 Nov 23
Επισκέφτηκα πρώτη φορά τον γιατρό ένα χρόνο πριν φορώντας πολυ εστιακά γυαλιά έχοντας πρεσβυωπία και υπερμετρωπία. Μου πρότεινε το λέιζερ αλλά λόγω φόρτου εργασίας το ανέβαλα συνέχεια μέχρι τα μέσα Οκτώβρη που αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο με τα γυαλιά με είχαν κουράσει υπερβολικά. Εκανα την επέμβαση θα πω ότι μέσα σε μια εβδομάδα είδα επιτέλους το φως μου. Σήμερα δυο μήνες κοντά μετά την επέμβαση φοράω μόνο μοδάτα γυαλιά ηλίου και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον εξαιρετικό αυτό γιατρό τον οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που εμένα με εντυπωσίασαν ειλικρινής, υπομονετικός με τους ασθενείς του, με γνώσεις νέων τεχνολογιών και επεμβάσεων αλλά σημαντικό πολυ κοντά στους ασθενείς του. Θυμάμαι ότι μετά την επέμβαση με καλούσε σχεδόν καθημερινά για 2-3 μέρες ώστε να δει ότι είμαι καλά. Τώρα τον συστήνω σε φίλους και γνωστούς καθώς τον θεωρώ κορυφή. Σε ευχαριστώ γιατρέ μου μου αλλάξατε την ποιότητα ζωής!
Dimitra IliakiDimitra Iliaki
18:37 28 Nov 23
Επισκέφτηκα το ιατρείο του κ. Μπεζάτη καθώς είχα θορυβηθεί από αποτελέσματα εξετάσεων έτερων συναδέλφων και χρειαζόμουν οπωσδήποτε επιπλέον γνώμη.Καταρχάς, θα ήθελα να αναφερθώ στη συμπαθέστατη γραμματέα στη ρεσεψιόν που με ευγένεια με καθησύχασε, εντόπισε άμεσα ραντεβού και με κάλεσε την προηγούμενη ημέρα για επιβεβαίωση. Κυρία μου σας ευχαριστώ θερμά, είστε εξαιρετικά οργανωμένη. Μπράβο σας!!Ο χώρος του ιατρείου είναι πεντακάθαρος και αισθητικά κομψότατος.Αναφορικά με τον γιατρό, πρόκειται για εξαίρετο επαγγελματία και πάνω από όλα άνθρωπο! Άκουσε την περιπέτεια μου, κρατησε λεπτομερέστατο ιστορικό, έλεγξε πλήρως τα μάτια μου (σε αντίθεση με άλλους γιατρούς που απλά σε ξεπετάνε) και μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη. Τον εντόπισα από το google λόγω καλών κριτικών, τις οποίες επιβεβαίωσα ιδιοις όμμασι.Σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατρέ μου! Ραντεβού του χρόνου για επανεξέταση!
js_loader
O Δρ. Θάνος Μπεζάτης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος στην Αθήνα και διατηρεί σύγχρονο οφθαλμολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Ειδικεύεται στη χειρουργική του καταρράκτη, τη διαθλαστική χειρουργική και στη χειρουργική βλεφάρων και δακρυϊκού συστήματος. Είναι ειδικευθείς και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βόννης και μετεκπαιδευμένος επί εξαετία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διατελέσει διευθυντής τμήματος Καταρράκτη και Οφθαλμοπλαστικής του Moorfields Eye Hospital London.